Arts

Anneleen Cloots

In 2005 studeerde ik af aan de KUleuven.

Als huisarts met vele jaren praktijkervaring en als moeder van drie dochters geboren in 2010, 2012 en 2018, startte ik op 1 oktober 2020 met een toegankelijke huisartsenpraktijk in het centrum van Kessel-Lo.

Samen met mijn man en kinderen woon ik hier al sinds 2005.

Ik ben gebrevetteerd voor het afnemen van een ECG. Dat wil zeggen dat u voor hartklachten hier een onderzoek van uw hart kunt laten doen in rust.

Ik ben aangenomen geneesheer voor defensie en politie.

Ik studeer sinds februari 2021 sportgeneeskunde bij.

Ik hecht veel belang aan communicatie en empathie, omdat dat voor mij de basis is van een gezonde arts-patiënt relatie.

Een huisarts is een eerste aanspreekpunt voor om het even welk medisch probleem en is een vertrouwenspersoon die je kan bijstaan in elke levensfase, van baby tot bejaarde.

Als huisarts bekijk ik een mens in al zijn facetten. Een ziekte staat niet los van de medische, sociale en psychische context waarin een patiënt zich bevindt.

Ik hou me niet alleen bezig met de diagnose en de behandeling van medische aandoeningen, maar ook met de preventie ervan. Preventie gaat bij mij over zelfzorg, over vaccineren, over voldoende en juiste hygiëne en uiteraard over gezonde voeding en voldoende nachtrust.

Indien het advies van een specialist of paramedicus nodig is, zal ik u correct en met de nodige informatie doorverwijzen naar de juiste dienst en de juiste persoon, zodat u ook daar met vakkennis verder wordt geholpen.

Beroepsvereniging: ik ben ingeschreven bij de Orde der artsen.

Gedrags/beroepsregels: ik werk met respect voor de Code van medische deontologie, te raadplegen via deze link

Financiële gegevens

Dr. Anneleen Cloots, huisarts BVBA met KBO nummer 0662 443 682.

Rekeningnummer: BE56 6451 0071 0788